Училище за кучета

Училище за кучета

Кучето е прекрасен приятел даряващ ни с безрезервна обич!

Грижите на стопаните на кучета не се състоят само в даване на храна и да ги обичат. Когато домашният ви любимец е добре обучен той е по-послушен, а освен това е и по-привързан към вас.
Обучението на кучетата е важна част от техния и вашия живот. Училището за кучета е много полезно за справяне с поведенчески проблеми.

“Puppybubbles” предлага професионално обучение на кучета и техните стопани. Нашата цел е кучето ви да се научи да изпълнява основни команди, необходими ви при разходка в парка, на обществени места, у дома, а стопаните да се научат как да общуват с кучетата си и да разбират поведението им.

Работим с различни породи кучета. Добре е да се знае, че не е необходимо да се появи проблем за да започнете да посещавате училище за кучета. Нашият треньор е сертифициран. Дълги години е обучавал кучета за нуждите на МВР. Неговата работа и призвание е да осигури ефективно, хуманно и професионално обучение, базирано на методите на позитивната мотивация. Всичко това ще улесни  вашия и живота на кучето ви. Така, то ще се впише по най-добрия начин в ежедневието ви.

С настъпването на есента децата тръгват на училище, а вашите домашни любимци имат възможност да посетят нашето училище за кучета “PuppyBubbles”. Групите са малки, с цел по-голяма ефективност. Заповядайте при нас! Записванията за месец септември започват от м. юли. Бройките са ограничени!

Нашата цел е да научим кучето на следните команди:
– Отзоваване при повикване
– Лягане
– Сядане
– Прекъсване на започнатото действие
– Захапване на предмет
– Донасяне на предмет и неговото пускане
–  Успешно преминаване на препятствие